top of page

OVER ANAÏS & ADELE

Welkom in vakantiehuis Maison Anaïs & Adèle. Het betreft twee volledig gerenoveerde wooneenheden. Waan je in een trendy woonst, hedendaags ingericht met respect voor de landelijke en rustieke regio. Om het genot van de omgeving te vergroten is de woning uitgerust met een hippe (overdekte) tuinlounge, waar je kan genieten van de zonsondergang met een heerlijk glaasje wijn. Relax.

ANAÏS

Een spion in het huis van de liefde.

De vijand van een liefde is nooit buiten.

Het is niet een man of vrouw.

Het is wat we missen in onszelf.

ADELE

Adele werd als puber gevangen genomen en haar hele leven brutaal misbruikt voor het vermaak van toeristen in Azië. “We zagen verdriet in haar ogen, maar hoop in haar lot.”

Ze werd gered door de lokale vzw die strijd voor het dierenwelzijn. Adele is te oud om terug te keren naar de natuur, maar gelukkig is ze nu in goed handen.

HOE GERAAK JE ER?

Het is prima mogelijk om anders dan via de auto vakantiehuis Maison Anaïs & Adele te bereiken. Het openbaar vervoer met bus én trein bieden prima alternatieven. Iets verder? Ook 3 luchthavens bevinden zich op respectabele afstanden.

Image by Hobi industri

01

Met de bus

Er is een bushalte op wandelafstand van de vakantiewoning. Van hieruit brengt de bus je naar de belangrijkste handelscentra van de omgeving.

02

Met het vliegtuig

Kom u van het buitenland? Dan is het perfect mogelijk om Maison Anaïs & Adele te bereiken. De luchthavens van Luik (35 km) Eindhoven (80km) en Maastricht (20 km) liggen op respectabele afstanden.

Persoon Rolling Koffer in luchthaven
Metrostation

03

Met de trein

De stations van Maastricht (7 km), Bilzen (12 km) en Tongeren (15 km) liggen op een steenworp van Kesselt. Vanuit de stations kan je perfect een taxi nemen tot aan de vakantiewoning. 

WAT ONZE GASTEN VERTELLEN

Echt een aanrader! Het huis is supermooi, brandschoon, van alle gemakken voorzien en binnen 10 minuten rijden sta je in Maastricht. Lauren is bovendien een hele fijne gastvrouw die altijd bereikbaar is als er iets is, super!

Anne, Nederland

bottom of page